2015 коли трійця

Коли буде Великдень та Трійця у 2023 році?

Ще одна назва Трійці – Зішестя Святого Духа. Оскільки цього року Великдень був 16 квітня, то День Святої Трійці у 2023 році випадає на 4 червня. Тепер ви можете самостійно розрахувати, коли Трійця у 2024 році.

Коли Трійця у православних у 22 році?

Святу Трійцю прийнято відзначати рівно на 50-ту добу після Великодня. Тож свято ще називають П'ятидесятницею. Але завжди Трійця випадає на неділю. Оскільки 2022 року віруючі відзначали Воскресіння Ісуса 24 квітня, Свята Трійця випадає на 12 червня.

Related Post

Черепаха засохла що робити

Як оживити сухопутну черепаху? Для того, щоб спробувати «розбудити» вихованця, необхідно включати в тераріумі лампу обігріву, так і ультрафіолетову, на весь світловий день. Важливо влаштовувати черепашці щоденні ванни з теплою

Як проводиться вимірювання температури гарячої води?

7.6. Для виміру температури відбирається гарячої води термометр занурюють у досліджувану воду таким чином, щоб шар термометра (або датчик СІ) знаходився приблизно в центрі ємності для відбору. Вимірювання проводять при

Слово раку що означає слово

Рака як релігійний об'єкт вважається поняттям християнським, проте її аналоги трапляються й інших релігіях. У християнстві раку місцесховище останків святих, які в ній будуть, згідно з доктриною, до Страшного суду.