2033 бібліотека що робити

Як боротися з бібліотекарями у метро 2033?

Відмінний, але не найдешевший спосіб зробити 8-12 пострілів з Абзацу. Крім того, бібліотекаря можна легко вбити метальними ножами; головне – цілитися в голову. Не менш ефективні і гранати-їжаки, а однієї запалювальної гранати при точному влученні достатньо, щоб убити бібліотекаря на місці.

Як пройти рівень бібліотеки в метро 2033?

Способи проходження

  1. Можна бігом пройти рівень, обминаючи неповоротких бібліотекарів (у цьому випадку Артем заощадить фільтри, але шукати нички з припасами буде важко, т.е.
  2. Не вбивати бібліотекарів, дивлячись їм у вічі, чекати, коли вони підуть.

Related Post

Як зняти сповільнення з монети

Як позбутися чорноти на монетах? Чистка складається з кількох етапів: Промийте монети холодною водою. … Замочіть у теплій мильній воді. … Видаліть бруд, що в'ївся. … Замочіть у склянці з

Масаж по жаці що робить

Масаж по Жаку – це лікувальний масаж обличчя, що виконується так званою щипковою технікою. Він призначається за рекомендацією лікаря-косметолога та допомагає суттєво покращити тонус, колір шкіри та скоригувати овал обличчя.

Як зробити сідниці вправи

Як швидко зробити попу більше? Сідничний міст з різними модифікаціями; присідання з вагою різними способами (зі штангою, гантелями та інше); жим ногами; тяги, відведення і приведення ніг (у блоковій рамі