Яке тісто на пельмені краще дріжджове чи бездрожжеве?
Пельмені з дріжджового тіста настільки універсальні, що стануть чудовим обідом, не менш вдалою вечерею і навіть приводом для дружньої посиденьки. Пельмені підходять для дитячого харчування, але в той же час стануть ситною стравою для коханого чоловіка або частуванням для друзів, що раптово нагрянули.
Чи потрібно додавати яйця до тіста для пельменів?
Тісто для пельменів має бути приблизно 45-50% вологості. Тобто на 100 г борошна треба взяти 45-50 мл рідини – води, молока, яєць. Це може бути лише вода (холодна, мінеральна, гаряча), лише молоко, вода та яйця, молоко та яйця. Ще в тісто для пельменів іноді додають олію.