У неї товсті стінки, в ній можна запікати страви, обсмажувати їх, пасерувати, гасити та використовувати її для інших способів приготування на вашу фантазію. Такий універсальний варіант посуду на кухні є просто незамінним, оскільки це не тільки дуже практичне і зручне, але й довговічне. 2019р.
Навіщо потрібна каструля жаровня?
Така конструкція робить ці вироби дуже універсальними: у них можна варити, як у звичайних каструлях, а також гасити, томити, робити попередню обсмажування. При необхідності в каструлі-жарівні можна навіть посмажити м'ясо, овочі, картопля – у цьому випадку високі стінки мінімізують кількість бризок від олії.
Що краще за жаровню чи каструлю?
Звичайна каструля або жаровня – вибір залежить виключно від вашого смаку. Якщо ви віддаєте перевагу ніжному смаку і більш здоровій їжі, то варто зупинитися на звичайній каструлі. Але якщо ви прагнете максимально розкрити аромат та смак страви, то жаровня – найкращий вибір..