Головна перевага ізоляту в тому, що це протеїн, який був додатково очищений від сторонніх домішок. Таким чином, він не містить холестерину, жирів та лактози. Чистих білків в ізоляті – до 90%. Вони є головним двигуном нарощування м'язової маси та ключовим дієтичним компонентом.19 серп. 2021р.
Навіщо потрібно пити ізолят?
Ізолят сироваткового протеїну – компонент, який дозволяє швидше позбутися надлишків жиру і досягти гарного рельєфу. Такий продукт рекомендований не тільки професійним бодібілдерам напередодні змагань: все частіше його пропонують тим, хто шукає оптимальне харчування для схуднення.
Чому ізолять краще?
Ізолят – вище відсоток білка (78-90), низький вміст цукру або його взагалі не містить. Засвоюється трохи швидше, щодо концентрату.