Додавати гвоздику до кави рекомендується наприкінці приготування напою – це допоможе зберегти ароматичні властивості прянощі. Гвоздика корисна завдяки великій кількості антиоксидантів. Вони захищають органи від впливу вільних радикалів.5 черв. 2021р.
Навіщо до кави додають гвоздику?
Пряність доповнює та відтіняє смак і аромат традиційної кави, а не перебиває її. У такому поєднанні з'являються неповторні відтінки. Гвоздика пом'якшує гіркоту кави і надає їй вишуканості.. Напій виходить трохи терпким та з пряним солодким ароматом.
Навіщо п'ють чай із гвоздикою?
Цей ароматний напій із гвоздикою швидко позбавить вас від мігрені та головного болю, а також допоможе відновитися нервовій системі. Крім того, гвоздика, як інгредієнт чаю чи настоянки, часто й повсюдно застосовується у народній медицині.