Особливістю індійської кулінарії є використання великої кількості спецій. Саме завдяки їм вам буде легше схуднути. Як повідомляє жіночий інтернет журнал, завдяки раціону, що містить індійські страви, ви зможете скидати кілька кілограмів на місяць. 15 травня 2017р.
Чим славиться індійська кухня?
Загалом індійська кухня славиться різноманітністю смакових уподобань, і її можна описати як кисло-солодко-пряно-гостру. Основні продукти в ній – це вироби з борошна, рис, риба, овочі, коржики і, звичайно, молочні продукти (пам'ятаєте про головну священну тварину Індії?).
Що характерно для індійської кухні?
Одна з особливостей індійської кухні полягає в тому, що роль основної страви тут успішно виконують не тільки бобові та овочі, але навіть просту картоплю. Щоб зрозуміти, як же це – є гарнір з гарніром, замов один з різновидів каррі – вогненно-гостре алу гобі.