Чим корисна індійська кухня

Особливістю індійської кулінарії є використання великої кількості спецій. Саме завдяки їм вам буде легше схуднути. Як повідомляє жіночий інтернет журнал, завдяки раціону, що містить індійські страви, ви зможете скидати кілька кілограмів на місяць. 15 травня 2017р.

Чим славиться індійська кухня?

Загалом індійська кухня славиться різноманітністю смакових уподобань, і її можна описати як кисло-солодко-пряно-гостру. Основні продукти в ній – це вироби з борошна, рис, риба, овочі, коржики і, звичайно, молочні продукти (пам'ятаєте про головну священну тварину Індії?).

Що характерно для індійської кухні?

Одна з особливостей індійської кухні полягає в тому, що роль основної страви тут успішно виконують не тільки бобові та овочі, але навіть просту картоплю. Щоб зрозуміти, як же це – є гарнір з гарніром, замов один з різновидів каррі – вогненно-гостре алу гобі.

Related Post

Чим корисний кріп для організму

Ця трава благотворно впливає на серцево-судинну систему, володіючи судиннорозширювальною дією та зміцнюючи судинну стінку; стимулює виведення жовчі; забезпечує послаблення кишечника та усуває метеоризм; має сечогінний ефект; підтримує імунну функцію організму

Як правильно зберігати гіпсофіли?

Безпосередньо перед тим, як використовувати квітку в декоративних цілях або для продажу, гіпсофіл слід зберігати у прохолодному місці при температурі 0,5-2 градуси та відносній вологості 90%що дозволить квітці запастися водою

Календар трійця коли

Свято Трійці сьогодні, 28 травня, відзначають християни західного обряду. Коли цього року Трійця має православних? Оскільки у Великодня немає точної дати, то і День Святої Трійці щороку відзначається у різний