М'ясо містить велику кількість вітамінів групи B, а також вітаміни A, C, H та PP. У курячій грудці також є калій, марганець, цинк, магній, сірка, натрій, фосфор та інші мінеральні сполуки. М'ясо виступає джерелом холіну та амінокислот, містить мінімум холестерину та жирів.
Чому потрібно їсти курячу грудку?
Крім вітамінів групи В, до складу білого м'яса курки входять інші вітаміни та мінерали: РР, А, Н, F, магній, цинк, залізо. Наявність цих речовин робить курячу грудку дуже важливим елементом живлення.
Як часто можна їсти курячу грудку?
Американські дієтологи рекомендують їсти куряче м'ясо двічі-тричі на тиждень і трохи більше 150-200 грамів щодня.