Олія зародків пшениці є природним джерелом вітаміну Е – природного антиоксиданту, що знімає запалення та зупиняє процес старіння. У пшеничній олії міститься максимальна концентрація цього вітаміну в порівнянні з іншими фітомаслями, причому в найбільш активній формі – альфа-токоферолі.
Навіщо п'ють олію зародків пшениці?
Лікувально-профілактична дія олії зародків пшениці Олія пшеничних зародків має комплексну лікувальну дію, тому її активно застосовують для профілактики та терапії різних хвороб нервової, статевої, ендокринної, травної та репродуктивної систем організму.
Чим корисна олія із зародків пшениці?
Олія зародків пшениці підходить для догляду за шкірою обличчя та рук. Воно має протизапальну, ранозагоювальну, антицелюлітну дію, стимулює обмін речовин, покращує стан як сухої, так і жирної шкіри, колір обличчя, омолоджує шкіру, допомагає зберегти її еластичною та свіжою навіть у літньому віці.