Вона активує обмін речовин, сприяє спалюванню жирових запасів, очищує шлунково-кишковий тракт. Достатньо з'їдати вранці 3 столові ложки проростків, щоб надовго позбутися почуття голоду та забезпечити організм на весь день корисними речовинами.
Як правильно приймати зерна пшениці, що проросли?
Найефективніше є пророщену пшеницю вранці за 30 хвилин до їди. Однак можна і в інший час дня, але завжди до основного прийому їжі або додавати паростки пшениці в соки або смузі: суперфуд має дуже виражений смак і запах.
Скільки на день потрібно з'їдати пророщеної пшениці?
Добова норма споживання пророщеної пшениці 50-100 г. У цілому вигляді зерна пророщеної пшениці можна додавати до різних салатів, супів, других страв.