Проростки сої багаті: Високоякісним білком у вигляді повного набору незамінних амінокислот, які легко засвоюються. Клітковиною, з її допомогою покращується перистальтика кишечника, клітковина допомагає очистити кишечник від токсинів, канцерогенів та шкідливого холестерину.
Чи можна їсти паростки сої?
Паростки сої особливо хороші в салатах, овочевих та м'ясних стравах, приготованих методом швидкої обсмажування, як гарнір у супах. Можна, можливо навіть використовувати проростки сої як інгредієнт у складі овочевих соків чи смузі. Не забудьте видалити з проростків оболонки бобів, що залишилися, вони грубі і несмачні.
Чи можна їсти соєві паростки сирими?
Паростки сої не варто вживати в їжу сирими, тому що можна отруїтися.