У макаронах міститься неймовірно багато вітаміну В, що відіграє важливу роль у функціонуванні нашого організму. Вітаміни цієї групи беруть участь в основних метаболічних процесах, регулюють діяльність травної системи, а також надає колосальний вплив на роботу нервової системи та психіки.5 черв. 2020р.
Чому не можна їсти багато макаронів?
Якщо є макаронні вироби з м'яких сортів пшениці, то це спровокує появу зайвої ваги та цукрового діабету.. Як пояснила «Москві 24» лікар-дієтолог Олена Соломатина, у макаронах майже немає нічого корисного, зате є крохмаль, який у вареному вигляді перетворюється на цукор.
Кому не можна їсти макарони?
Макарони містять складні вуглеводи та відрізняються високою калорійністю. Цей препарат потрібно вживати в помірних кількостях. Особливо з макаронами в раціоні слід бути обережними жінкам, людям, схильним до непомірного набору маси тіла, діабетикам з 2 типом захворювання.