Маринований перець чилі багатий насиченими жирними кислотами, містить ефірні олії, вітаміни групи В, вітаміни С, А, РР, мінеральні речовини (магній, кальцій, калій, цинк, залізо, селен та інші).
Чим корисний маринований перець чилі?
Користь маринованого перцю чилі зумовлена вмістом безлічі корисних речовин та вітамінів. Доведено, що регулярне вживання цього продукту у невеликих кількостях допоможе позбавитися від безсоння, і покращити роботу печінки та серця. Позитивно позначається маринований перець чилі стані судин.
Чим корисний червоний перець?
Солодкий маринований перець містить рекордну кількість вітаміну C, тобто аскорбінової кислоти. Солодкий перець маринований також корисний каротином, вітамінами групи В, вітаміном PP. Крім цього він містить безліч мінеральних речовин, наприклад, йод, магній, кальцій, цинк, калій, натрій, фосфор і залізо.