Вживання сирого картопляного соку збільшує рівень енергії, покращує стан серця, зміцнює імунітет, оздоровлює роботу травного тракту. Сік картоплі – джерело фітохімічних речовин, вітамінів та мінералів, таких як вітамін С, калій, кальцій, залізо, цинк, фосфор, вітаміни групи В, мідь.26 черв. 2020р.
Як приготувати картопляний сік?
Картопля має бути абсолютно якісною, непошкодженою і чистою. Підготовлену картоплю разом із шкіркою пропустити через соковижималку. Найкраще робити картопляний сік за допомогою соковижималки. Але можна натерти бульби на тертці, а потім віджати картопляний сік через марлю.
Як правильно пити картопляний сік для лікування?
Свіжий картопляний сік приймають за сорок хвилин до їди, тричі на день. Після прийому соку треба полежати не менше півгодини. Першого дня кількість соку не повинна перевищувати однієї столової ложки. Щодня кількість соку збільшують на одну ложку, довівши обсяг разової порції до ста мілілітрів.