Візьміть щільний целофан, затисніть зубчик часнику і потім натирайте на дрібній тертці. При цьому руки не пахнуть часником, а часник можна буде протерти весь, без залишку.
Чим можна давити часник?
Прес для часнику (також відомий як часнику, часнику або часнику), це кухонне начиння, призначене для подрібнення зубчиків часнику шляхом продавлювання їх через товсту сітку з дрібними отворами (звичайно за допомогою поршня, що рухається всередині невеликого циліндра з сітчастим дном).
Чим можна замінити прес для часнику?
Прес для часнику Виручить звичайний кухонний ніж, краще з широким лезом. Повертаємо його плашмя і давимо зубчик часнику на обробній дошці. Для цієї мети підійде вилка. Ще один спосіб – стовкти часник разом із сіллю маточкою у ступці або дерев'яною картоплею м'якою.