Смажена курка, мариновані крильця або гомілки, запечені реберця – Ідеальний гарнір до темного пива. Як гарнір найкраще використовувати картопля або інші запечені овочі, так як з крупами та макаронами різних сортів пиво не надто поєднується, адже саме по собі вважається «рідким хлібом».12 жовт. 2021 р.
Як правильно пити темне пиво?
Під темне пиво краще вживати салати з м'яса чи риби, смажене м'ясо. Непоганий для любителя і сир з пліснявою, наприклад «Рокфор». А такі сорти як фруктове пиво та ель – краще пити просто так, без будь-якої закуски. Традиційна в нашій країні «риба до пива» у деяких країнах викликає, м'яко скажімо, подив.
Чим краще закушувати, коли п'єш пиво?
Для пива є багато відмінних закусок: м'ясні продукти – ковбаски різних видів, нарізка з м'яса, свинячі вуха, принесуть задоволення любителям хмільного напою; помірно солоні горішки та насіння – чудове доповнення до напою; сухарики та грінки – продукти хороші у готовому вигляді або їх можна приготувати.