Чим краще замаринувати шашлик зі свинини, щоб

Що додати в шашлик, щоб м'ясо було соковитим?

Досвідчені кухарі рекомендують взяти лимонний, апельсиновий чи гранатовий сік, ківі, кефір, сметану. Також можна використовувати пиво чи сухе біле вино. Ще один варіант – майонезАле врахуйте, що на вугіллі він підгоряє, а значить, шматочки шашлику, перед тим як смажити, потрібно буде обтерти.

У чому замаринувати шашлик зі свинини?

М'ясо порізати кубиками, натерти сіллю та перцем, відкласти убік. Шафран вимочувати у воді 15 хвилин, цибулю нарізати кільцями, часник натерти. Укласти м'ясо в ємність, додати цибуля, часник, шафран та йогурт, все добре перемішати. Маринувати 5-7 годин.

Related Post

Як зробити сільський двір

Чим застелити подвір'я у приватному будинку? Покриття для двору приватного будинку Тротуарна плитка. Цей матеріал широко використовується для укладання пішохідних зон у міському середовищі, але серед власників заміської нерухомості у

Як зробити сік з гарбуза?

Чи можна пити сік із сирого гарбуза? У гарбузі міститься безліч корисних речовин, але значна частина їх втрачається при тепловій обробці, а їсти сирий гарбуз можуть дуже небагато. Але вихід

Як стати сильними витривалим

Як стати сильним та витривалим? Найкращі вправи на витривалість організму Біг. Для найкращого відновлення організму рекомендується бігати через день. … Стрибки на скакалці. … Присідання – характеризуються аналогічною з бігом