Яку олію краще використовувати? Для рецепту чудово підійде оливкова, рослинна, лляна або нерафінована олія.
Що додати для смаку у квашену капусту?
У капусту також можна додати:
- Цукор. Він прискорить процес бродіння. …
- Буряк або гарбуз у поєднанні з морквою або замість неї.
- Яблука. …
- Журавлину, брусницю.
- Лавровий лист, запашний перець, гілочки кропу з насінням, кмин, хрін, листя смородини або інші приправи на ваш розсуд.
У чому найкраще квасити капусту?
Раніше це питання взагалі не стояло – капусту квасили у дерев'яних діжках чи бочках і зберігали у холодному підполі аж до наступного літа. Якщо у вас немає підлоги, то ідеальний варіант – холодильник. А підходяща тара – великі скляні банки.