Використання рафінованого крохмалю у харчуванні підвищує ризик появи високого рівня інсуліну, що супроводжується надалі атеросклерозом, деяким порушенням гормональної рівноваги в організмі.
Чим корисний та шкідливий крохмаль?
Картопляний крохмаль – це дуже корисний та поживний для здоров'я продукт. Регулярне вживання крохмалю, веде до стабілізації рівня холестерину в крові.. Що значно знижує можливість виникнення такого захворювання, як атеросклероз.
Як крохмаль впливає організм людини?
Картопляний крохмаль прискорює обмін речовин, служить основним джерелом енергії, надає сприятливе вплив на травний процес. Крім того, продукт знижує рівень холестерину, сприяє зниженню артеріального, позитивно впливає на роботу печінки.