Куди використати чорноплідну горобину?
8 ідей, як використовувати чорноплідку у кулінарії
- Спекти пиріг, кекс або мафіни.
- Приготувати сибірський десерт.
- Зробити корисний морс.
- Зварити варення із чорноплідки.
- Висушити чорноплідну пастилу …
- Зробити чорноплідний сік.
- Додавати в яблучний компот.
- Зварити напій для дорослих
Як використовувати плоди чорноплідної горобини?
10 цікавих рецептів з чорноплідною горобиною
- Варення з чорноплідної горобини …
- Варення з чорноплідної горобини та яблук …
- Сирний пиріг з чорноплідною горобиною …
- Кекси з чорноплідною горобиною …
- Булочки з чорноплідною горобиною …
- Смузі з чорноплідною горобиною, бананом та яблуками.
- Вино з чорноплідної горобини