Готувати баранину без запаху як правильно

Як приготувати баранину, щоб не було запаху?

Достатньо замочити м'ясо в кефірі і витримати його шість-вісім годин. Таким чином, від запаху баранини не залишиться сліду! До того ж використання кефіру чудово розм'якшує волокна баранини. Це доведеться, до речі, якщо м'ясо мало свіже і м'яке, соковите.

Які приправи забирають запах баранини?

Приправа для тушкованої баранини – лавровий лист, імбир, часник, каррі, аніс, коріандр. Приправа для шашлику з баранини – кріп, розмарин, кінза, чебрець, базилік, чорний мелений перець. Приправа для шурпи – кріп, чебрець, кінза, рукола, петрушка, естрагон, базилік.

Related Post

Як можна перевірити чи готовий патент

ЯК САМОСТІЙНО ПЕРЕВІРИТИ, ЧИ ГОТОВИЙ ПАТЕНТ? Для самостійної перевірки готовності патенту потрібно перейти на сайт #ММЦ за посиланням https://mc.mos.ru/ru/worker/electronic-services/status та заповнити два рядки. У першому рядку потрібно вказати номер вашої

Що робить юрист у турфірмі

Чим займається юрист в аеропорту? правова експертиза документів та договорів розробка проектів юридичних документів на запити колег судове представництво компанії з цивільно-правових спорів консультування співробітників підприємства, загальноправова підтримка Чим займається

Коли посадити аспарагус

Коли садити спаржу у відкритий ґрунт Посадка спаржі у відкритий ґрунт здійснюється в початку червня. Де росте спаржа найкраще? Як правильно посадити аспарагус? Розкладіть насіння по поверхні ґрунту, дотримуючись відстані