Хамон м'ясо з чого роблять

Хамон (іспанською jamon — «окіст») — національна страва Іспанії, сиров'ялена свиняча нога. Для хамона використовуються тільки задні ноги свині, які в'ялять цілком.4 черв. 2018 р.

Як роблять справжній хамон?

Окіст ставлять копитцем вгору на хамонеру і "відкривають" його ножем з коротким лезом – рухом до себе роблять надріз і видаляють шкіру та жир до появи м'яса. Потім хамон нарізають довгим ножем на тонкі, майже прозорі скибочки, не довші за 6-7 см, з невеликою смужкою жиру по краях.

Чому хамон такий дорогий?

Ідеальні пасовища для елітних свиней, які значну частину року харчуються переважно жолудами. Саме така дієта створює точно вивірене співвідношення жиру та м'яса. – яке і потрібно для виробництва найдорожчого різновиду хамона – "іберіко". Свиней вирощують по три роки в умовах, наближених до диких.

Related Post

Як редагувати статтю

Як виправити статтю у Вікіпедії? Практично кожна стаття у Вікіпедії має паралельну сторінку з її обговоренням. Учасники просто редагують цю сторінку так само, як і статті: перейдіть до сторінки «Обговорення»

Як можна розмістити меблі

В якому додатку можна розставити меблі? Roomtodo. Безкоштовна програма, що працює у браузері, дозволяє самостійно створити 2D креслення приміщень будь-якого планування. Також програма дозволяє додавати вікна та двері, вибирати оздоблювальні

Bdrip краще ніж hdrip

Відмінність BDRip від HDRip Якість картинки BDRip зазвичай вища. HDRip сьогодні або ріп із HDTV, або ріп із HD-файлу, BDRip – з диска Blu-Ray. Підсумковий файл BDRip має розмір більше,