Коли чистити трібуху

Як усунути запах трібухи при варінні?

Замочити шматочки кишки для зняття частини запаху. Зробити це допоможе розчин оцту – для цього необхідно дотримати концентрацію не більше 3-4%. Вимочка займе близько 3-4 годин, але можна витримати і до 6 годин.

Чи можна їсти трібуху?

Португальці та міланці так часто готують страви з трібухи, що навіть заслужили прізвисько «поїдачі рубця». У Болгарії трібуху смажать із язиком і запікають із сиром. У швабській кухні готують «кислу трібуху» з оцтом чи вином, у Нормандії — «требуху по-канськи» із сидром та кальвадосом за рецептом бенедиктинського ченця.

Related Post

Як зробити у фотошопі чітку фотку

Як зробити фотографію чіткішою? Як зробити чіткі фотографії під час зйомки Виставте базовий ISO. Виставте нижче ISO. … Змініть витримку Наступна очевидна причина — це витримка. … Звужуємо діафрагму. Використовуйте

Як правильно ставити полотно на електролобзик

Як ставити лезо на лобзик? Перед тим як вставити лезо в лобзик, щиток потрібно підняти (або зрушити вниз, залежно від моделі інструменту), і повернути баранчик затискача за годинниковою стрілкою. Хвостовик

Очі труться, що робити

Який вигляд має алергія на очах? Почервоніння, свербіж, розпухання та сльозогінність око, які можуть супроводжуватися відчуттям печіння або поколювання У вас може з'явитися відчуття піску в очах, Наче він потрапив