Додавати обсмажені інгредієнти у суп потрібно наприкінці його приготування. Така рекомендація пояснюється дуже просто: цибуля та морква вже досягли потрібного ступеня готовності після обсмажування на сковороді. Це означає, що овочі не потребують тривалого перебування в киплячій воді.18 Грудня. 2021 р.
Коли класти засмажку?
Засмаження та спеції. Завершальним етапом при приготуванні супу є закладання засмажки та спеції. Пасеровані овочі вирушають у суп за 10-15 хвилин до готовності, а ось спеції – за 5-7.
Що перше кидати у засмажку?
Досвідчені кулінари вважають, що краще смажити спочатку цибулю, щоб він став золотистим і хрустким. А потім морква. Краще, звичайно, по можливості взагалі готувати їх у різних ємностях. Тоді до основної страви засмажку додають вже на останньому етапі приготування.