Свіжоморожені гриби готуйте 30-40 хвилин, а вареноморожені – 20-25 хвилин. Сушені беруть лише для супу, попередньо проваривши їх 20 хвилин. Визначити, що білі гриби готові, нескладно: вони опустяться на дно каструлі.11 лип. 2020 р.
Коли найкраще ходити по гриби?
Починати "полювання" на гриби в лісі найкраще в наприкінці серпня – на початку вересня, оскільки це самий сезон грибів, так званий грибний час. У лісі в цей період можна знайти підберезники, білі гриби, подосиновики, грузді.
Скільки часу потрібно смажити гриби?
Крупно нарізані гриби смажаться 15-18 хвилин, платівки та середні шматочки – 10 хвилин або трохи довше, а дрібним шматочкам вистачить і 5 хвилин. Але краще орієнтуватися на власний смак.