Найкращий час, щоб підсолити рис, настає після того, як він закипить. Тоді можна сміливо солити і прикручувати вогонь. 5 травня 2023р.
Коли потрібно додавати сіль у рис?
Тому всім господаркам потрібно запам'ятати просте правило: солити рис слід на самому початку його варіння. А ще краще – додати крупу в каструлю з підсоленою рідиною.
Як готувати рис із сіллю?
Одночасно з водою до страви додають сіль. Виходьте з кількості 1 неповна чайна ложка солі на склянку рису та 2 склянки води. Рідина треба закип'ятити швидко і при відкритій кришці: для цього забезпечте інтенсивний вогонь на 6—7 хвилин. Далі накрийте кришкою і потім на спокійному вогні хвилин 15.