Куросан як зробити

Які дріжджі краще для круасанів?

Немає різниці, які дріжджі ви використовуєте – сухі чи пресовані. Важливо, щоб вони працювали. 4. Температура, ідеальна для замісу тіста – 24 градуси, для розкочування – 16, а для вистоювання – 25-26.

Чому круасан виходить сирою всередині?

Дріжджові вироби повинні пройти етап вистоювання перед тим, як вирушити в духовку. У цей час вони піднімаються і після приготування стають пишними та рівномірно пропеченими. Якщо пропустити етап вистоювання і відразу посадити пиріг у піч, він покриється зверху щільною скоринкою і залишиться сирим усередині.

Related Post

Як оновити стару комод своїми руками

Як зробити зі старого комоду новий? Подивимося, як можна оновити старий комод, На реальних прикладах. Зробити візерунки за допомогою трафаретів. Поставити основу на ніжки. Підібрати колір, який підкреслить благородний дизайн.

Викручує суглоби рук що робити

Що потрібно робити, коли болять суглоби на руках? Зверніться до лікаря при появі болю в суглобах рук. Лікар вислухає скарги, направить на обстеження, яке допоможе поставити діагноз та підібрати відповідне

Як правильно цілитись у діоптричний приціл

Як працює діоптричний приціл? Діоптричний – особливий різновид апертурного приціла, у цьому варіанті целік повністю перекриває огляд оку спереду, а сама апертура дуже малого діаметра (з людську зіницю) працює як