М'ясний бульйон

Скільки потрібно варити м'ясо для супу?

Це залежить від способу приготування та розміру шматків. Так, у каструлі невеликі шматки зваряться за 30 хвилин, середні, вагою близько кілограма-півтора, – за годину-півтори, а великі, у тому числі на кістки, – за 2 години.

Навіщо потрібно зливати перший бульйон?

Щоб прибрати це хімічне навантаження, непотрібні стимулятори та гормональний фонперший бульйон зливається. Але не потрібно варити перший бульйон годинником. Достатньо лише довести воду до кипіння. Так м'ясо не втратить смакові якості, зате з нього піде вся хімія, якій була напхана бідна тварина.

Related Post

Коли восени пересадити гортензію

Для цього по периметру пристовбурного кола викопують траншею глибиною і шириною близько 30 см, заповнюють її компостом і постійно поливають – гортензія пустить нове коріння прямо в компост. Пересадку гортензії

Як зробити пошук екселе

Натисніть клавіші CTRL+F або виберіть Головна > Знайти & Виберіть > Знайти. У полі Знайти: введіть текст або цифри, які потрібно знайти. Натисніть кнопку Знайти далі, щоб виконати пошук. Як

Як зробити довгу свічку

Як зробити так, щоб свічка горіла довше? Щоб свічка горіла повільніше, потрібно насипати трохи солі в розплавлений парафін або віск. Крім того, свічку можна модернізувати і тонка церковна свічка, яка