На чому краще смажити овочі на

На якому маслі краще смажити овочі?

Рекомендується смажити їжу на рафінованій рослинній олії або використовувати для цього жири тваринного походження. З рослинних олій вибираємо ті, які містять найбільшу кількість насичених та мононенасичених жирних кислот, — рафіновану оливкову, кокосову.

На якому маслі можна гасити овочі?

Оливкова олія (extra virgin) зберігає свою стабільність та термостійкість при нагріванні. Завдяки великій кількості мононенасичених жирних кислот та вмісту поліфенолів та токоферолів. Відмінно поєднується з багатьма овочами під час смаження. Качиний та яловичий жир.

Related Post

Заміна фіскального накопичувача Що робити

Як зареєструвати новий фіскальний накопичувач у податковій? Як зареєструвати фіскальний накопичувач Подання заяви через особистий кабінет платника податків щодо постановки на облік каси з ФН. Тут слід зазначити ідентифікаційні номери

Як зробити високі грядки восени

Як підготувати високі грядки до зими? Залишайте на грядках все бадилля, засипайте їх товстим шаром листового опаду, хвої, трави та інших матеріалів, що мульчують, а зверху можна вкрити все картоном.

Як зробити шестивідсотковий оцет

Як розвести оцет до 6%? Так, щоб отримати 9% оцет, потрібно додати 7 частин води, для 6% оцту – 11 частин води, а 4 % оцту – 17 частин води.