На чому роблять мармелад

Основа мармеладу – фруктове, ягідне або фруктово-ягідне пюре, до нього додають цукор, патоку та речовину, одержувану з яблук, айви та деяких інших фруктів – пектин.. Желейно-фруктовий. Інгредієнти мармеладу – фруктовий чи ягідний сік чи пюре, цукор, патока та желіруючі речовини, агар чи желатин.

Що використовують для виробництва мармеладу?

У мармеладі є цукор, харчові волокна, патока, натуральний загусник пектин, лимонна кислота для регулювання консистенції, барвники, ароматизатори, що надають йому певного смаку (натуральні та ідентичні натуральним).

Як готується мармелад?

У традиційному вигляді склад мармеладу виглядає наступним чином:

  • фруктове чи ягідне пюре;
  • цукор, фруктовий сироп, патока, фруктоза;
  • харчові добавки (стабілізатори, барвники, ароматизатори);
  • загусник (пектин, агар-агар, желатин, крохмаль).

Related Post

Як підключити замок запалення ладу гранту

Як настроїти центральний замок на гранті? Лада Гранта 2013 Увімкнути запалення основним ключем Натиснути на брелоку/ключі відразу кнопки відчинення та закривання дверей на 5 сек. Дочекатися звукового сигналу зумера. ВСІ!

Чим харчуватися після тренажерної зали

Краще споживати такі білкові продукти, як сир, яйця, нежирний птах або риба, а також легкозасвоювані вуглеводи: макарони, рис, хліб з висівок, гречану кашу, вівсянку, банани, фреші і т.3 січ. 2023р.

Як зробити компрес від кашлю

Зробіть компрес. Для цього щільну натуральну тканину (марля, бинт) потрібно намочити у горілці та ретельно віджати. Нанести на горло і закріпити поліетиленовою плівкою. Поверх компресу зав'язати теплий шарф. Компрес ставлять