Налийте в миску охолоджену воду, підсоліть, додайте|добавляйте| по 5 ст. л. оцту 9% на кожен літр рідини та занурте продукт. Вимочуйте м'ясо протягом доби, замінюючи розчин на новий кожні 5-6 годин.3 жовт. 2020р.
Чи можна їсти свинину із запахом?
Якщо м'ясо будь-якого виду має гнильний чи кислий «душок», воно непридатне до вживання.. Недобросовісні продавці можуть обробляти поверхню, щоб усунути неприємний запах – якщо виникли сумніви, можна проткнути м'ясо ножем і понюхати його «зсередини».
Чому у свинячого м'яса неприємний запах?
Запах кнура – це дефект свинини, який проявляється в запаху/смаку, схожому із сечею, потім або фекаліями і, в основному через андростерон і скатол.. Основна чтратегія зниження – кастрація.