Патока з чого роблять

Патока (декстринмальтоза, мальтодекстрин) продукт неповного кислотного (розведеними кислотами) або ферментативного гідролізу крохмалю. Утворюється як побічний продукт при виробництві цукру та крохмалю.

Як одержують патоку?

Отримання патоки крохмальної включає наступні основні операції:

  1. 1) Підготовка крохмалю до переробки;
  2. 2) гідроліз крохмалю;
  3. 3) нейтралізація гідролізату;
  4. 4) Фільтрування сиропів (освітлення);
  5. 5) Знебарвлення фільтрованих сиропів адсорбентами;
  6. 6) Уварювання рідких сиропів до густих;

Що таке патока користь та шкода?

Патока містить безліч корисних мікроелементів, у тому числі фосфор, магній, натрій, залізо, кальцій, а також вітаміни В, олігосахариди, глюкозу, мальтозу та невелику кількість корисних жирів. Наприклад, 2 чайні ложки цього продукту містять 14% добової кількості міді.

Related Post

Epub чи pdf що краще

PDF (Portable Document Format) багато важить, зате відмінно підходить для перегляду документів із графіками, таблицями та схемами. EPUB (Electronic PUBlication) вважається найпопулярнішим у світі форматом. По суті це заархівована веб-сторінка

Кандида чим харчується в організмі людини

Пацієнту необхідно виключити з раціону все, що містить продукти бродіння або може викликати бродіння та утримувати живі дріжджі та живі гриби. Такими продуктами є виноград та інші солодкі фрукти, сири

Як правильно зцідити застій молока своїми

Перед зціджуванням радять випити склянку теплого трав'яного чаю, промасувати грудні залози, прикласти теплий рушник або прийняти душ. Все це допоможе жінці розслабитися та максимально ефективно зцідити молоко. Не можна грубо