Персики дуже багаті на цукор і клітковину, що робить їх цінним джерелом енергії. У персиках багато калію, заліза, фосфору, магнію, фтору, вітамінів А, С, В, Е, К, РР, антиоксидантів, пектинів та органічних кислот. У сезон рекомендується включати до свого раціону якомога більше свіжих персиків.
Чим корисні персики для жінок?
Саме завдяки хорошому впливу на систему травлення персики рекомендується включати до раціону вагітних жінок — вони суттєво полегшують симптоми токсикозу. У цьому фрукті міститься залізо, що сприяє підвищенню гемоглобіну. Персики запобігають токсикозу.
Що робить із тілом вживання персиків?
Регулярне вживання персиків зміцнює імунну систему, захищаючи нас від багатьох інфекційних та шкірних захворювань. Крім того, персики сприяють швидкій регенерації шкіри.. А протеїн, що міститься у цьому фрукті, необхідний багатьом життєво важливих процесів.