Провесне м'ясо як зробити

Скільки солі на 1 кг м'яса для сушіння?

На кілограм м'яса готується наступна суміш: 45-50 грамів солі великого помелу (іноді кладуть одну ложку), столова ложка меленого коріандру (це головна приправа в білтонгу і без неї ніяк не можна), одна чайна ложка цукру, чайна ложка чорного перцю, 6% винний оцет.

Що потрібно, щоб в'ялити м'ясо?

Очистіть м'ясо від жил, плівок та жиру. Зробіть посолочну суміш з 1 частини цукру та 4 частин солі без йоду. Суміші зі 100 г цукру та 400 г солі вистачить на шматок розміром до 500 грамів. Добре обваляйте м'ясо у суміші, оберніть його харчовою плівкою разом із сумішшю у щільний рулет.

Related Post

Як можна заробити в бкс

Як правильно інвестувати у Бкс? Якщо ви давно хочете розпочати інвестувати, але думаєте, що це дуже складно – читайте наше покрокове керівництво. Виділіть комфортну суму для старту. Відкрийте рахунок. Встановіть

Як правильно зробити акрилову пудру

Чим змішують акрилову пудру? Як використовувати акрилову пудру для нарощування нігтів Для виконання нарощування акриловий порошок змішують з мономером. З'єднуючись, ці два матеріали утворюють тягучу пластичну текстуру, що піддається ліпленню

Як зробити найлегшу бомбочку

Як зробити бомбу самому? Як зробити бомбочку Змішайте соду, лимонну кислоту та сіль. … У суміш додайте ефірні та поживні олії. … Збризкайте склад водою – кількість «пшиків» (в середньому