Що поєднується з м'ясом?
Ідеальне поєднання м'яса за цією системою – з зеленню, некрохмалистими та зеленими овочами. Це спаржа, стручкова квасоля, перець, цибуля, шпинат. Морква, гарбуз, кабачки, буряк, патисони належать до крохмалистих овочів і разом із картоплею не рекомендуються до м'яса. Традиційно гарбуз та картопля – одні з улюблених гарнірів.
Як правильно їсти яловичину?
Дієтологи вважають, що користь і шкоду яловичини можна контролювати тим, що вживати не більше 150 грамів на один прийом їжі (дітям – не більше 80 грамів), а загальна кількість не повинна бути більше 500 грамів. Страви з яловичини рекомендують включати до меню 3-4 рази на тиждень.