На чому наполягти самогон для покращення смаку та запаху Перцівка, хріновуха, зубровка, тернівка, журавлина, кедрівка – все це рецепти домашніх ароматичних настоянок, популярні у народі протягом століть.11 лют. 2021р.
На чому найкраще наполягати самогон?
Підійде цедра лимона, корінь імбиру, висушені ягоди чи спеції (кардамон, кориця, ваніль). Цінителі вважають, що найвірніший спосіб отримати ароматний, вишуканий алкоголь – витримувати його у дерев'яних бочках. Традиційно з цією метою використовуються ємності з французького чи кавказького скельного дуба.
Що потрібно зробити, щоб самогон був приємний на смак?
Міцний напій з приємним запахом можна отримати за допомогою додавання до самогону перцю, мускатного горіха, кориці або інших прянощів з високим вмістом глюкозидів та ефірних олій.