Шашлик зі свинини лопатки.

Що краще для шашлику свинячий окіст чи лопатка?

Лопатка містить невелику кількість жиру і сполучної тканини, вимагає тривалого маринування. Окіст – м'ясиста частина свинини, найкраще підходить для нежирного шашлику. Задня частина – більш жорстке м'ясо, для шашлику ця частина свинини не підходить, так як має багато жилок.

Що краще для шашлику лопатка чи корейка?

Корейка. Це поперекова частина м'язів спини. М'ясо тут досить ніжне, але там є великий шар жиру. Якщо ви любите соковиті шашлики – це найкращий варіант.

Related Post

Як зробити переклад смською

Надішліть SMS на номер 900 з текстом Переклад 9ХХ1234567 1000, де 9ХХ1234567 — номер телефону одержувача, а 1000 — сума переказу. Гроші надійдуть одержувачу на картку, яка підключена до СМС-банку

Як підключити моталку спідометра на камаз 6520

Як підключити моталку спідометра? Щоб почати намотування спідометра на автомобілі, необхідно ввімкнути запалювання та вставити прилад для підмотування спідометра в діагностичний роз'єм автомобіля (або спочатку вставити моталку спідометра у роз'єм,

Як зняти підлокітник на берлінго

Як зняти підлокітник з сидіння водія? Знімається дуже просто. Ставте його у вертикальне положення, потім просто тягнете у бік пасажирського сидіння, і він змикається. Там побачите штир, на якому він