Що подають на закуску до білого вина?
До вина підходять риба та біле м'ясо, страви вегетаріанської кухні та оливки. Можна подати до нього брускетту, хлібці або кріспи, рясно присмачені топінгом від Yelli з кеш'ю та зеленими оливками. Оливки – цікавий продукт. Вони дивують пікантним смаком, поєднуючи в собі одночасно гіркоту та насолоду, солоні та кислі ноти.
Що п'ють із білим напівсолодким вином?
Напівсолодке біле вино більше поєднується з дичиною, курячою грудкою та качиною печінкою, а солодке – з фруктами, тортами, печивом, цукерками, шоколадними десертами та морозивом. У більшості випадків до білого сухого вина подають запечену у фользі рибу, а також холодні закуски з телятини та язика.