👍 Розріджують кров: сьомга, інжир, часник, лимони, апельсини, оливки, каштани, буряк, гранати, імбир. 👎 Згущують кров: алкоголь, цукор, гречка, глід, жирне м'ясо, консерви, копченості, газовані напої, банани, картопля.
Що корисно пити для крові?
Які продукти знижують ризик утворення тромбів?
- Імбир
- Оливкова олія
- Риба
- Ананас
- Ромашковий чай
- Касія чи кориця
- Часник
- Червоне вино
Що є, щоб кров була рідкою?
Продукти що допомагають знизити густоту крові
- Вода. Існує рекомендована доза води – 1,5-2 л води на день.
- Рослинні жири. В основному лляна, оливкова, виноградна олія. …
- Помідори. Вони містять лікопін, що нормалізує рівень холестерину. …
- Червонокачанна капуста. …
- Часник. …
- Жирна морська риба та риб'ячий жир.