У сухому молоці зберігаються такі важливі організму людини вітаміни як вітамін А, Е, РР, З, і навіть вітаміни групи У. Також цей продукт характеризується достатнім вмістом кальцію, магнію, фосфору, селену, марганцю, заліза, хлору, йоду та інших мікроелементів.
Навіщо використовують сухе знежирене молоко?
Знежирене сухе молоко використовується для виробництва відновленого молока та продуктів на його основі: сиру, сирів, йогуртів, морозива, молочних напоїв. СОМ входить до складу випічки та кондитерських виробів.
Що корисніше молоко чи сухе молоко?
ЗНАЧНО МЕНШЕ КОРИСНО, НІЖ НАТУРАЛЬНЕ Сухе молоко — це насамперед джерело повноцінного молочного білка та кальцію. Останній сприяє зміцненню кісток, зубів, волосся та нігтів.