Великі квіти ромашки можна смажити в темпурі. Ще їх використовують у голландському соусі та в соусах на основі натурального йогурту. Сушені квіти ромашки можна перемелювати з морською сіллю і використовувати як приправу до риби та морепродуктів.2 лип. 2020 р.
Кому не можна пити чай із ромашки?
Кому не можна ромашковий чай Насамперед ромашка – це квітка, тому на неї може бути алергія або індивідуальна непереносимість. Також такий чай не рекомендують приймати людям з низьким тискомадже він може ще більше його знизити.
Як зробити ромашковий?
Ромашковий чай
- Насипати в чайник для заварювання 1 чайну ложку зеленого чаю.
- Додати 1 чайну ложку квіток ромашки.
- Залити окріп на 3/4 чайника.
- Дати настоятись 5-10 хвилин.
- Додати 1-2 чайні ложки меду та скибочку лимона.