Що потрібно робити з опеньками?
опеньками
- Опеньки у сметанному соусі
- Борщ з опеньками, щавлем та шпинатом
- Дріжджовий пиріг з опеньками
- Грибна ікра з опеньків
- Опеньки або інші дрібні гриби в олійному маринаді
- Мариновані опеньки за бабусиним рецептом
- Класичний жульєн із білих грибів за радянським рецептом
- Різотто з білими грибами
Скільки часу потрібно варити гриби опеньки?
Свіжі опеньки необхідно варити не менше 40 хвилин. Максимум – 1 година. Як тільки опеньки закиплять і утворюється піна, воду необхідно змінити і варити гриби вже до готовності. Заморожені опеньки необхідно розморозити та варити на повільному вогні 15-20 хвилин.