Це знаряддя, за допомогою якого можна дуже делікатно розтерти трави, зелень, зробити на основі заправку для салату.. У таких ступках чудово готувати песто з базиліку, перетирати кінзу та петрушку для соусу.
Що роблять у ступці?
Сту́па — інструмент для товчення та розтирання чогось. Продукт поміщають у ступу і впливають на нього предметом довгастої форми – товкачем. Залежно від основи, на яку встановлюють ступу, розрізняють ступки настільні (ручні) та ступи напольні (наземні, млинові).
Що можна розтирати у ступці?
У ступці Fackelmann дуже зручно подрібнювати зелень, насіння, спеції горошком, часник, горіхи та різні крупи. Вона підходить для приготування сухих сумішей, так і соусів. Для цього потрібно освоїти кілька нехитрих принципів та техніки подрібнення.