Що робити з білої риби

Як смачно приготувати філе білої риби у духовці?

Інструкції

  1. Розігріти духовку до 175С (350F).
  2. У невеликій мисці змішати вершкове масло, оливкову олію, лимонний сік, часник, кріп та сіль.
  3. Покласти філе одним шаром у форму для запікання. Полити зверху маринадом.
  4. Запікати в розігрітій духовці близько 30 хвилин, поки риба не буде легко відокремлюватися вилкою.

Яка найсмачніша біла риба?

Скумбрія. Цінується за ніжне м'ясо з насиченим смаком та без дрібних кісток. Це досить жирна риба (вміст жиру до 16,5%), завдяки чому її можна запікати без олії.

Related Post

Як підключити вимикач самому

Як правильно підключити дроти до вимикача? Провід, який прийшов від щитка, підключаємо до верхньої точки з позначенням L (1), а той, що йде на світильник, підключаємо до нижньої точки з

Чим гарна м'яка черепиця

Переваги та недоліки м'якої покрівлі Мінімальна кількість відходів під час монтажу – зазвичай не перевищує 5 %. Безшумність – завдяки еластичній основі не створює шуму при дощі та граді. 22

Як зробити найпростіше паспарту

Як зробити паспарту своїми руками швидко? Візьміть щільний кольоровий папір і виріжте чотири смужки однакової ширини – близько 3-4 сантиметрів. Перша пара смужок повинна дорівнювати за розміром довжині віконця, друга