Головне – використовувати зачерствілий, а не зіпсований хліб. Якщо на ньому з'явилася пліснява, то обов'язково потрібно викидати хліб і мити хлібницю, якщо ви дбаєте про своє здоров'я. Крім неприємних зелених або білих плям, запаху і смаку, що змінився, в хлібі з'являються шкідливі речовини.
Що можна зробити із простроченим хлібом?
Тим більше, що є й інші варіанти «пристрою» простроченого хліба – Більш відповідальні.
- Повернення неліквіду виробнику
- Вторинна переробка
- Корм для тварин
- Благодійність та фудшеринг
- Знищення неліквідної продукції
Що можна зробити із старим хлібом?
Отже, якщо зачерствів буханець або батон, спробуйте зробити…
- Панірувальні сухарі
- Хлібні чіпси
- Брускетта
- Сухаріки
- Французький тост
- Теплий салат з лососем та чіабаттою
- Панцанелла із сиром фета
- Медові тости з інжиром та козячим сиром