Що роблять із часником

Простий часник далеко не простий – він і лікар, і найсмачніше доповнення до багатьох страв з м'яса, риби та овочів, смак яких був би далеким від досконалості без такого пікантного компонента. Часник маринують і квас, сушать і заморожують; а ще з часнику готують соуси, приправи, желе і навіть варення.16 лист. 2015р.

Що робити зі свіжим часником?

Часнику потрібно добре просохнути: стебло має позбутися вологи, а лушпиння – легко відходити. Після сушіння потрібно підрізати стебло, залишивши 5-8 см, і коріння, а також руками зчистити верхнє лушпиння. Потім потрібно розкласти часник на поверхні, що провітрюється і знову дати йому полежати пару днів.

Де можна використати часник?

Часник найчастіше використовується як ароматизатор, але його також можна їсти як овоч. Він використовується для ароматизації багатьох продуктів, таких як заправки для салатів, вінегрети, маринади, соуси, овочі, м'ясо, супи та тушковані страви . Його часто використовують для приготування часникової олії та часникових тостів.

Related Post

Коли вважається нічна зміна

Відповідно до ст. 96 Трудового кодексу Російської Федерації нічним часом вважається час з 22 до 6 годин. Коли Зміна вважається нічний? Нічний час – час з 22 години до 6

Сон коли рве

Що означає блювання уві сні? Викликати блювання у себе чи хвору людину – до витрат і збитків, пов'язаних із кимось стороннім. Блювота у новонародженого або у дитини – ви хочете

Як зробити фон колаж

Як зробити картинку в стилі колаж? Як легко створити фотоколаж? Відкрийте вибране зображення у фоторедакторі колажів від Fotor. Перетягніть фото в осередки фотоколажу. Ви також можете змінити фон, межі та