Сушений плід їдять сам по собі як ласощі, додають у коктейлі, чаї, компоти, випічку та кондитерські вироби. Добре поєднується манго із молочними продуктами. З манго виготовляють соуси, які додають до м'яса та морепродуктів.
Як правильно їсти сушене манго?
Можна їсти як перекушування або додавати в готові страви – каші, випічку, салати, десерти, морозиво, цукерки, морси, чаї, компоти. У день рекомендовано з'їдати 2-3 шматочки сушеного манго.
Навіщо сушене манго?
Зважаючи на те, що в сушеному манго містяться харчові волокна, які здатні вбирати шкідливі речовини та виводити їх із організму. Так само сушений манго корисний для серцево-судинної системи, вживання цього продукту є профілактикою проти таких захворювань, як гіпертонія, атеросклероз, анемія.