Завдяки 100% засвоюваності рожевої гімалайської солі вона має широкий спектр корисних властивостей для багатьох систем організму людини. кровоносний (покращує кровообіг, нормалізує тиск); опорно-рухової (зміцнює скелет, позбавляє проблем із суглобами); нервової (сприяє стабілізації ЦНС);
Чи можна використовувати Гімалайську сіль для харчування?
Гімалайську сіль можна використовувати в якості звичайної солі на кухні. У цьому випадку потрібно віддавати перевагу дрібнозернистому продукту або подрібнити великі кристали. Рожева сіль стала здоровою та чистою альтернативою натуральному харчуванню.
Куди і як можна використовувати Гімалайську сіль?
Найпоширеніший спосіб використання мінералу – додавання в їжу. Для приготування страв використовуються невеликі кристали. солі, Які або розчиняються в рідині, або розмелюються в дрібну крихту. Гімалайську сіль використовують у салатах з бобових та фруктів, перших та других стравах.