До 2-х днів. Приготовлених
раків
Раки у слов'ян традиційно вважаються однією з найкращих закусок до пива, але скандинави використовують їх із аквавітою. Усі частини тушки раку їстівні, крім панцира, вусів і травного тракту, але нерідко їдять тільки м'ясо клешнів і черевця (називається в побуті «хвостою» або «раковими шийками»).
https://ua.wikipedia.org › wiki › Раки_(страва)
Раки (страва) – Вікіпедія
без добавок розкладають банками і закривають герметичними кришками. Потім забирають у нижній відсік. Чим довше зберігається продукт, тим сухішим він стає.29 Гру. 2021р.Скільки можна зберігати раків у холодильнику?
4 днів Чи можна зберігати раки в холодильнику? Так, раки спокійно можуть зберігатися у холодильнику. Звичайно, термін такого зберігання є досить обмеженим і становить не більше 4 днів. При цьому в холодильну камеру можна помістити як відварених готових членистоногих, так і особин у живому вигляді.
Як зберегти рак довгий час?
Оптимальний варіант – коробка або пластиковий контейнер з отворами та дном, вистеленим вологою тканиною. Зверху раків варто також накрити чимось вологим та періодично обприскувати їх водою. Контейнер потрібен зберігати у прохолодному та добре вентильованому приміщенні.