Який крем потрібний для вирівнювання торта?
До таких кремів сміливо можна віднести шоколадний ганашПро його види я писала в статті «Шоколадний ганаш для торта», крем-чиз на олії або білково-масляний крем. Важливо! Торт обов'язково треба вирівнювати у два шари! Перший – чорновий і дуже тонкий, майже прозорий.
Як зробити торт із розлученнями?
Як зробити розлучення на торті? 🤔 ⠀…
- Для цього декору нам не потрібно ідеально вирівнювати торт. …
- Трохи крему забарвлюємо у потрібний колір (один чи кілька). …
- На охолоджений торт наносимо не дуже …
- Шпателем вирівнюємо. …
- Те саме і зверху. …
- Все вирівняти та прибрати торт в холодильник